EŞİTLİK = NOT FOUND



Çoğunluk, bir gün eşitliğin geleceği hayali ile yanıp tutuşuyor. Her insanın,eşit şartlarda yaşadığı bir dünya hayal ediyorlar, en azından herkesin eşit şartlarda olmasını istiyorlar.

Öncelikle, dünyada eşitlik hiç var olmadı, var olmayacakta. Bunun hayali ile yanıp tutuşuyorsanız derhal gerçek dünyaya adım atın.
Çoğunluk, görünmez bir elin onlara eşitlik vermesini ister. Kötülerin, onlara göre bu zenginlerdir, kendisiyle eşit şartlarda yaşamasını ister.
Bu konuda hemfikiriz

Şimdi sürekli eşitlik adı altında nutuk atanları gözlemledim. Şöyle bir sonuca vardım: Bunlar, üretmeyen, çalışkan olmayan, daima başkalarının cebine bakan tipler. Ter akıtmadan zengin olmak isteyen, ter akıtmadan güç sahibi olmak isteyenler bunlar.

Şöyle bir soru sorayım: Dil bilenle, bilmeyen hiç eşit olur mu ? Çalışanla, çalışmayan bir olur mu ? Zeki ile aptal bir olur mu ? Olmaz. Eğer bunların eşit olması gerektiğini düşünüyorsanız, lütfen siktirin gidin. ( Ben aptallarla zekilerin aynı sınıfta olmasını istemeyen biriyim)
Ben üçüncü dili öğrenmek için kıçımı yırtarken, ''cok güzel ama ingilicce'' diyen herifle eşit mi olacağım ? Siktir oradan.
Dedem gibi çalışkan ve varlıklı bir adam, tembel ama zengin olmayı isteyen insanla eşit mi olacak ?  Eğer hala eşit olmaları gerektiğini düşünüyorsanız hıyara doğru evriliyorsunuzdur. Başka bir açıklaması yoktur bunun.



''İnsanlığın ortak mirası'' diyorsunuz. Yok lan böyle bir şey. İnsanoğlu şuan da sahip olduğu konforunu, tarihte, sürekli gerizekalıların muhalefetine maruz kalmış ''büyük kafalara'' borçlu. Ben Nicola Tesla gibi biri, milyoncarla hatta milyarlarca insana bedeldir dediğimde, ne ayrımcılığım ne şerefsizliğim kalıyor.

Bir diğer mevzu da şu feministlerin papağan gibi tekrarladığı ''kadın-erkek'' eşitliği.
Öncelikle: Bir erkek, başka bir erkekle bile eşit olamazken, bir kadın da bir kadınla eşit olamaz. Neden ? Biri, kendini geliştirmek için kıçını yırtarken, diğeri gidip her akşam nargile içip bilmem hangi sosyal medyaya hikaye atıyorsa, biri de saçlarını mora boyayıp, hayvan gibi yaşayıp ''erkekler ölsün'' diyorsa, kusura bakmayın ama bunlar eşit olmaz, sikerim öyle eşitliği. Yasalar erkeklerin götünden kan alırken eşitlik nidaları atan gerizekalı feministlerin neden sesi çıkmıyor ? Ömür boyu nafaka almayı seviyorsunuz, Hani eşitlik ? O kadar gerizekalısınız ki, şirketler sizlerden iyi kazanıyor.


Hiçbir çaba göstermeden, kıçını büyüttüğü yerden eşitlik nidaları atan salaklardan olmak yerine kıçımı yırtarak kendimi beşe katlamayı tercih ederim. Çünkü eşitlik denen şey bu topraklarda asla var olmadı. Bunu düşünüp, zamanımı heba edemem.

Hayatınızı kolaylaştıran teknolojiye bakın. İşte onları birkaç büyük kafalıya borçlusunuz.

Sikeyim eşitliğinizi.

Yorumlar

Yorum Gönder