20. 20'Lİ YAŞLARINDAKİ ERKEKLER, İMPARATORLUĞUMUZUN YILLARI !




Şöyle bir yanılgı var: 20'li yaşlarınızın bir kısmını, üniversiteyi dahil edersek 23-24-25 yaşlarınızı eğlenerek geçirmeniz gerektiğini düşünüyorsunuz. Nedeni ise yeteri kadar güç veya para sahibi olamamış büyükleriniz. Yeteri kadar güç ve para sahibi olmamak kötü bir şey değil veya aşağılık duygusuna kapılacak bir durum değil. Fakat bunlara fazlasıyla sahip olsanız, fena olmazdı değil mi ? Neden banka hesabınızda birkaç milyon dolar bulunmasın ? Bunlara sahip olduğunuzda neler yapabileceğinizi hayal edebilirsiniz, size motivasyon verecektir.




İmparatorluk kurmak. Bu ifadeyi sizler için basite indirgedim: Para ve güç. Bunlara sahip olmak, özdisiplin, bedel ister. İmparatorluğunuzun 10 yılında evcilleştirelemeyecek derecede bencil olmamız gerekir. Ne demek istedim ? Öncelik olarak daima kendinizi düşüneceksiniz. Kızlarla saatlerce telefonda konuşmak yok. Saatlerce oyun oynamak yok. Alkol ve sigara kullanıyorsanız bırakacaksınız. Spor yapacaksınız, yeni bir dil öğreneceksiniz, kodlama dilleri öğreneceksiniz ve kitap kurdu olacaksınız, ek işler yapacaksınız.




Bir oda hayal edin, o odadaki güç sahibi kişi siz olsaydınız, o odadaki insanlardan daha iyi konumda olacaktınız.Size saygı duyulmasını istiyorsanız, ünlü biri olmak veya efsanevi biri olmak istiyorsanız, gücü elinizde bulundurmak zorundasınız. Sonrasında da o gücü artırmak zorundasınız.




Güç ve parayı ne için kullanacağız ? Şuan olduğunuzdan daha iyi olmak için. Kendinize yatırım yapacaksınız yani. İçinizde bulunan kalıtsal potansiyeli daha yüksek seviyeye çıkarmak için. Vizyon sahibi olmak için kullanacaksınız. Kısacası kendinizi geliştireceksiniz.
20'li yaşlarınız kendinizi gerçekleştirme, fırsatları değerlendirmekle, kendinizi zenginleştirmekle geçmeli. Kısacası gerçek bir erkek olma yolunda adımlarınızı atmanız gerekir. Şunu açık şekilde söyleyeyim: Ciddi bir güç istiyorsanız, bu yaşlarınızda, uzun süreli ilişkilerden uzak duracaksınız, bağımlılıklarınızdan kurtulacaksınız, tamamen kendinize odaklanacaksınız, ek işler yapın gerekirse, kendinizi zorlayın. Tabi bu saydığım maddeler gerçekten güç isteyenler için. Kişisel gelişimini tamamladığını düşünenleri tebrik ediyorum fakat bu yazı gücü avlamak isteyecek kadar hırslı erkekler için yazıldı.




Bu yolda sevgili edinmenizi çokta tavsiye etmem. Gerçek şu ki: Bu olunca lüzumsuz dramalar, kaprisler ile uğraşacaksınız. Lüzumsuz streslerde baş gösterecek. Henüz istediğiniz erkek bile değilken neden bir ilişkinin sorumluluğu alasınız ki ? 20'li yaşlarınızı söylediğim gibi geçirirseniz 30'lu yaşlarınızda refah seviyesi yüksek bir yaşam yaşarsınız.
Erkek olmak zordur. Bunun için çaba göstermek gerekir. Bazılarımız şanslı değil, bende dahilim bu gruba. Yani zengin bir babam yok cep harçlığım için çalışıyorum zaten. Bunun için, bizler erkek olabilmek için çok daha ter ve kan dökmemiz gerekir. Bu nedenle 20'li yaşlar olmak istediğimiz erkeği inşa edeceğimiz yaşlar. Yoksa şuan olduğunuz gibi mi kalmak istiyorsunuz ? Dilerseniz bunu tercih edebilirsiniz, böylelikle tek düze yaşamın tadına varabilirsiniz.




Özetle: 20'li yaşlarınızı eğlence için değil, olmak istediğiniz erkek için kan, ter dökerek geçireceksiniz. Sonra o ustaca inşa ettiğiniz güce bakarak kendinizi övün. Güç peşinde koşma isteği, yenilikçi adamlar için asla tükenmez.En üstü hedefleyin. %10'luk dilime girebilmeyi düşünün, hayalini kurun.

Bunu bugün 20 yaşıma girmiş biri olarak yazıyorum. Şimdi imparatorluğumuzu kurma zamanı...
Yolunuz açık olsun.






Yorumlar

Yorum Gönder