Batının Sıçtığı Şey: Feminizm






Selam.

Öncelikle bu yazıda feminizm adı altında erkek düşmanlığı yapanlar taşlanacaktır. Feminizm adı altında erkekleri birer böcek olarak görenler, vasıfsız yaşamında kendini değerli gösterme çabası içinde sonu -izm ile biten saçma bir ideolojiye hiç araştırma yapmadan bel bağlayan moron kızlara adanmış bir yazıdır.





Batı, feminizmi Türkiye'ye güzel görünümlü ambalajlar içinde pazarlıyor. Feminizm'in oluşmasına sağlayan ortam, yine batının ''şerefli bir varlık'' gözüyle bakmayıp, insanları sınıfa ayırdığı Ortaçağ anlayışının bizzat kendisidir. Size feminizm'in beslendiği gıdayı söyleyim: Erkek egemen düzeni alaşağı etmek ve insanın yaratılış özelliklerini reddetmektir. Feminizm, kadın haklarını savunma bahanesiyle yaratılış özelliklerini dejenere eden, aile yapısını ortadan kaldıran temel bir sorundur.




Feminist olduğunu iddia eden kadınların batı hayranı, batı taklitçisi ve aşağılık duygusuna esir olmuş koyunlar olarak adlandırabilirim. Rotası batıya doğru olanların bu kompleksli triplerine acımak dışında bir şey yapamam. Politika gibi kaypak bir oluşumu bile bir şekilde anlayabilirim fakat feminizm gibi gerzekçe bir ideolojiye asla akıl erdiremem. Neden mi ? Yaklaşık 2 yıl önce feminist olduğunu iddia eden bir kıza nedenini sordum, ''kızların da sokakta yüksek sesle kahkaha atma hakkı olduğunu savunuyorum çünkü'' dedi. Sanarsınız ki sokakta yüksek sesle kahkaha atmak sadece erkeklere özgü bir şey, ayrıca sokakta erkeklerde yüksek sesle kahkaha atamaz, size görgü kurallarını anlatacak halim yok bu saatten sonra. izm eki almış ideolojilere başka bir açıdan bakarsanız daima birilerine üstünlük kurmaya çalışan insanlara rastlarsınız.




Daha açık olayım. Kendi çirkinlik, pespayelik, ve yetersizliğinden dolayı bir yere gelemeyen kadınların suçu erkeklere atmak için sığındığı limandır feminizm. Türkiye' de feminizmin özeti.
Belgeleri ortaya atalım biraz.



Sözde feminizm kadın-erkek eşitliğini savunan bir akım, feminizm böylesine moron, erkekleri düşman sayan avare kızların yetişmesine neden oluyor.




Ruhu orospu olan biri bizlere medeniyeti nasıl öğretebilir ? Feminist olan bir kızın tweetlerine bakıyorsunuz şuan. Ayrıca profil fotoğrafı da sahteymiş...



Daha çok akıma ayak uydurayım ya da buna ait olayım içgüdüsü içinde hareket etmiyorlarsa bende bir şey bilmiyorum. Aldatılan veya sevgilisinden ayrılan binlerce feminist vardır. İşte bu tamamen gelişmemiş beynin en güzel örneğidir. Birinden dolayı herkesi aynı sanmak. Ben lisedeyken bir kız ihanete uğradığı için tüm erkeklere nefret besliyordu, hatta hiç unutmam ders esnasında arkadaşımın defterine balgam atmıştı. Fakat onlara sorsan bunlar yaşanmadı, biz cahiliz. Ben belgelerle konuşurum ama.

Bir belge daha.


Diyorsunuz ki kadınlara düşman olan her şeyin karşısındayız. Kabul. Peki bu fotoğrafı açıklayabilecek feminist bir gerizekalı var mıdır ? Ben izah edeyim.

Feminizm diğer akımlar gibi sadece kapitalizme hizmet eder. Hak, hukuk veya eşitlik ile alakası asla yoktur, hiçbir zamanda olmadı. Kapitalizm muhalif durumları pazara getirir, orada dönüştürür ve satar. Bazı filmlerde bir kişi veya birçok kişi maske takıp hükümeti eleştirir, kapitalizm de o maskeleri üretir ve satar, yani yine kazanır. Dünyayı yönetenler daima ortaya bu tür akımlar atarlar ve sonucunda onların cepleri dolar.



Bizim feminizmle kimler ilgileniyormuş öyle. Ehehehe.

İdeolojiler böyledir, sadece kapitalizme hizmet eder. Sosyalizm, komunizm, feminizm gibi. Kapitalizm ortaya akım atar, insanlar bu akıma bel bağlar, kapitalizm bu akımlar için bir şeyler üretir satar ve yine zengin olur.



Feminizm'e erkek-kadın eşitliği diyen fakat bu akım içerisinde erkekler için her türlü pisliği düşünen, bunun sonucunda da erkeklere cahil, beynini kullanamayan yaratık diyen insanların akımı. Bir yerlere gelmek için bir ideolojiye bel bağlamanıza gerek yok. Vasıfsız olduğunuz için hatalarınızı başkaları yüzünden olmuş gibisine bağlıyorsunuz. Feminizm denen akımı gerçekten anlayamacağım.
Sonuç olarak her ideoloji gibi feminizm de batının sıçtığı boktan farksızdır.

Adios !

Yorumlar